שלום לכם,
שמי ליטל אבל כבר שנים רבות אני מכונה בשם לולי ואני מקבלת בשמחה את שני השמות אז לבחירתכם האישית.
אני בת 32 נשואה באושר ואמא לבני האהוב שמרגש אותי כל יום מחדש.
את מגמת הנטורופתיה למדתי בבית הספר לרפואה משלימה "מדיסין" במסלול 4 שנים הכוללים התמחות וכתיבת תזה(אני בחרתי לכתוב על מחלת האלצהיימר).
אני זוכרת את תקופת הלימודים כחוייה הגדולה של חיי.לראשונה זכיתי לגעת עמוק בפנים ולטפל בעצמי כמו שלא עשית לפני כן.כמובן שתקופה זו הייתה מלווה בהרבה קשיים וריאקציות אך אדם הרוצה להיות מטפל חייב לעבור חוויה מורכבת כזאת ואני שמחה שזה קרה לי מאז הרבה מאוד דברים השתנו ואני מברכת על כך.
בסיום לימודי עבדתי בבית הספר לרפואה משלימה"סינרגיה" שם בניתי את מרכז הטיפולים ובהמשך הייתי אחראית על כתיבת התוכן היחצני של מגמת הנטורופתיה.
מאז התחיל הרומן שלי עם כתיבת מאמרים לרשת שהפך להיות חלק בלתי נפרד מהיותי מטפלת.
דרך כתיבת המאמרים הללו והפצתם לרשת זכיתי לגעת בהרבה אנשים וזה לא מובן מאליו.
הקליניקה הפרטית הראשונה שלי הייתה בכפר שמריהו שם טיפלתי במשך שנתיים,בהמשך הקליניקה עברה לכפר הירוק,שם הייתה לי פינה קסומה ושקטה. במקביל עבדתי ברשת מכוני הכושר "גרייט שייפ" שם הייתי התזונאית הראשית של הסניפים בת"א וברעננה.
כיום הקליניקה שלי ממוקמת בביתי שבנווה איתמר יש לי חדר עץ מקסים מוקף בהרבה ירוק ושקט ממכר. בקליניקה אני מטפלת במגוון רחב של אנשים בטווחי גיל שונים.
אנשים מגיעים אליי מסיבות שונות:
חלקם מגיעים לסדנת הבישול הבריא חלקם רוצים לרדת במשקל,חלקם מגיעים עם בעיות רפואיות כמו:כולסטרול,כאבי בטן,דלקות מעיים,לחץ דם גבוה,סוכרת,חוסר איזון בבלוטת התריס,ביטויים עוריים,
חוסר איזון הורמונלי ועוד בעיות רבות נוספות. זה בדיוק הזמן להגיד שכמעט 80% מהמחלות בעולם המערבי קשורות לתזונה לקויה ולאורח חיים לא מאוזן. וכאן אני נכנסת לתמונה.
תזונה הוא נושא כל כך אישי,חשוב מאוד להתאים לכל אדם תפריט המתאים למצב הרפואי שלו להעדפות הטעם שלו ולאורח החיים שלו.
הרבה אנשים מיישמים על עצמם דיאטות לא בריאות.משאילים תפריטים של חבר שהיה אצל איש מקצוע מיישמים המלצות כלליות שקראו בעיתון או ברשת והסיכוי שהן לא מתאימות לכם הוא גדול מאוד..
הצעד הקריטי הראשון הוא לעשות את החיבור בין בחירת מזון רע ובריאות לקויה, לבין בחירת מזון טוב,איכותי לבין בריאות ואושר.
עבורי "דיאטה" היא לא עניין של הרעבה עצמית, אלא בעצם סגנון חיים חדש עם שפע של מזון בריא.המטרה שלי היא שתערכו שינויים פשוטים שיתחילו להשפיע כמעט מיד ויחזיקו מעמד לכל החיים..
אנשים לא אוהבים לשנות הרגלים, בעיקר הרגלים הגורמים לבלוטות הטעם שלהם להתענג.
אם היינו חיים בעולם שבו לא היינו נחשפים לטעמים המיוחדים והקסומים של מסעדות הגורמה,של קינוחים מענגים,של טעמים יוצאי דופן משכרים וממכרים.
אם היינו חיים בעולם אחר שבו אנו אחראים לגידול המזון שלנו,ללא חומרי הדברה וללא מזון מעובד ומתועש.
אם היינו חיים אורח חיים המשלב עבודה, פרנסה,לצד מנוחה ושלוות נפש.
אם לא היינו חשופים לכול אותם פיתויים, היה לגמרי קל יותר לשנות.
מניסיוני עם מטופלים,הדרך הטובה ביותר היא ההבנה, שאף פעם אין דרך אחת!
במצבנו כיום השינוי הקטן ביותר הוא משמעותי.
אני יודעת כי תהליכי שינוי מלווים בחששות ובהתנסויות חדשות, וברגעים קשים המצריכים מחשבה שנייה לפני פעולה אוטומטית אליה הורגלנו במשך השנים.
אני מבקשת מכם לא לפחד!
לא לפחד משינוי.
לא לפחד מהבלתי מוכר.
הבלתי מוכר הזה יביא אותנו למקום טוב יותר, ולהתייחסות ראויה יותר לגוף שלנו הנושא אותנו ביעילות ובאהבה רבה שנים רבות.
כדאי להתנסות במזונות חדשים ומזינים יותר שיחזקו את גופינו וייתנו לו את הבסיס הראוי לו.
אנחנו נשאף לאיזון בחיינו, אנחנו נבחר לחיות חיים בריאים ושלווים יותר.
זכרו, אף פעם אין דרך אחת !
מצאו את דרככם שלכם..
לולי.
שמי ליטל אבל כבר שנים רבות אני מכונה בשם לולי ואני מקבלת בשמחה את שני השמות אז לבחירתכם האישית.
אני בת 32 נשואה באושר ואמא לבני האהוב שמרגש אותי כל יום מחדש.
את מגמת הנטורופתיה למדתי בבית הספר לרפואה משלימה "מדיסין" במסלול 4 שנים הכוללים התמחות וכתיבת תזה(אני בחרתי לכתוב על מחלת האלצהיימר).
אני זוכרת את תקופת הלימודים כחוייה הגדולה של חיי.לראשונה זכיתי לגעת עמוק בפנים ולטפל בעצמי כמו שלא עשית לפני כן.כמובן שתקופה זו הייתה מלווה בהרבה קשיים וריאקציות אך אדם הרוצה להיות מטפל חייב לעבור חוויה מורכבת כזאת ואני שמחה שזה קרה לי מאז הרבה מאוד דברים השתנו ואני מברכת על כך.
בסיום לימודי עבדתי בבית הספר לרפואה משלימה"סינרגיה" שם בניתי את מרכז הטיפולים ובהמשך הייתי אחראית על כתיבת התוכן היחצני של מגמת הנטורופתיה.
מאז התחיל הרומן שלי עם כתיבת מאמרים לרשת שהפך להיות חלק בלתי נפרד מהיותי מטפלת.
דרך כתיבת המאמרים הללו והפצתם לרשת זכיתי לגעת בהרבה אנשים וזה לא מובן מאליו.
הקליניקה הפרטית הראשונה שלי הייתה בכפר שמריהו שם טיפלתי במשך שנתיים,בהמשך הקליניקה עברה לכפר הירוק,שם הייתה לי פינה קסומה ושקטה. במקביל עבדתי ברשת מכוני הכושר "גרייט שייפ" שם הייתי התזונאית הראשית של הסניפים בת"א וברעננה.
כיום הקליניקה שלי ממוקמת בביתי שבנווה איתמר יש לי חדר עץ מקסים מוקף בהרבה ירוק ושקט ממכר. בקליניקה אני מטפלת במגוון רחב של אנשים בטווחי גיל שונים.
אנשים מגיעים אליי מסיבות שונות:
חלקם מגיעים לסדנת הבישול הבריא חלקם רוצים לרדת במשקל,חלקם מגיעים עם בעיות רפואיות כמו:כולסטרול,כאבי בטן,דלקות מעיים,לחץ דם גבוה,סוכרת,חוסר איזון בבלוטת התריס,ביטויים עוריים,
חוסר איזון הורמונלי ועוד בעיות רבות נוספות. זה בדיוק הזמן להגיד שכמעט 80% מהמחלות בעולם המערבי קשורות לתזונה לקויה ולאורח חיים לא מאוזן. וכאן אני נכנסת לתמונה.
תזונה הוא נושא כל כך אישי,חשוב מאוד להתאים לכל אדם תפריט המתאים למצב הרפואי שלו להעדפות הטעם שלו ולאורח החיים שלו.
הרבה אנשים מיישמים על עצמם דיאטות לא בריאות.משאילים תפריטים של חבר שהיה אצל איש מקצוע מיישמים המלצות כלליות שקראו בעיתון או ברשת והסיכוי שהן לא מתאימות לכם הוא גדול מאוד..
הצעד הקריטי הראשון הוא לעשות את החיבור בין בחירת מזון רע ובריאות לקויה, לבין בחירת מזון טוב,איכותי לבין בריאות ואושר.
עבורי "דיאטה" היא לא עניין של הרעבה עצמית, אלא בעצם סגנון חיים חדש עם שפע של מזון בריא.המטרה שלי היא שתערכו שינויים פשוטים שיתחילו להשפיע כמעט מיד ויחזיקו מעמד לכל החיים..
אנשים לא אוהבים לשנות הרגלים, בעיקר הרגלים הגורמים לבלוטות הטעם שלהם להתענג.
אם היינו חיים בעולם שבו לא היינו נחשפים לטעמים המיוחדים והקסומים של מסעדות הגורמה,של קינוחים מענגים,של טעמים יוצאי דופן משכרים וממכרים.
אם היינו חיים בעולם אחר שבו אנו אחראים לגידול המזון שלנו,ללא חומרי הדברה וללא מזון מעובד ומתועש.
אם היינו חיים אורח חיים המשלב עבודה, פרנסה,לצד מנוחה ושלוות נפש.
אם לא היינו חשופים לכול אותם פיתויים, היה לגמרי קל יותר לשנות.
מניסיוני עם מטופלים,הדרך הטובה ביותר היא ההבנה, שאף פעם אין דרך אחת!
במצבנו כיום השינוי הקטן ביותר הוא משמעותי.
אני יודעת כי תהליכי שינוי מלווים בחששות ובהתנסויות חדשות, וברגעים קשים המצריכים מחשבה שנייה לפני פעולה אוטומטית אליה הורגלנו במשך השנים.
אני מבקשת מכם לא לפחד!
לא לפחד משינוי.
לא לפחד מהבלתי מוכר.
הבלתי מוכר הזה יביא אותנו למקום טוב יותר, ולהתייחסות ראויה יותר לגוף שלנו הנושא אותנו ביעילות ובאהבה רבה שנים רבות.
כדאי להתנסות במזונות חדשים ומזינים יותר שיחזקו את גופינו וייתנו לו את הבסיס הראוי לו.
אנחנו נשאף לאיזון בחיינו, אנחנו נבחר לחיות חיים בריאים ושלווים יותר.

מצאו את דרככם שלכם..
לולי.